Shokët anëtarët
Thjesht
Radhit pas: 
Për faqe:
djal_hastreti
║▌│█│║▌║││█║▌║▌║ © O r i g i n a l Profile
ximil
ximi
bastjan
pershendetje
batistini
pershendetje
kristo
erdhi albalov u prish dynjaja .cuna e goca i zu sevdaja. ne fidhim kerkes miqsije , perfundon me histori dashurie .sna merr gjumi asnje nate duke fol me goca ne chat. dhe ato qe jetojn ne maj te malit ,chatojn neper mjet celularit.....
arbi_ger
arbi_gb@hotmail.com
rino355
RINO~215~USA
armir
xaxaxa chat
Shoqeria
ximil postua ne Alba_00's muri
29.08.2019 10:01
ximil postua ne ximil's muri
20.08.2019 10:00
ximil postua ne Alba_00's muri
12.03.2019 08:30
ximil postua ne ximil's muri
13.11.2018 12:48
ximil postua ne ximil's muri
13.11.2018 06:04
ximil postua ne Alba_00's muri
01.10.2018 07:16
ximil postua ne ximil's muri
28.09.2018 07:31
ximil postua ne ximil's muri
28.09.2018 07:30
ximil postua ne Alba_00's muri
08.08.2018 08:16
djal_hastreti shtuar një foto të re un
27.07.2018 21:03