Era85

Mos qaj nese dikush te ka lenduar......por qesh se ke hequr qafe dike qe s'te ka vleresuar....

Profile Photos
5 Photos By Era85
Actions
General Info
Full Name
Era Xixa
Country
Switzerland
Gender
Woman
City
Zürich
Description
<ul><li><span style="color:#333333;font-family:Verdana, Arial;font-size:11px;">Ësht jeta që të detyron.. Vjen një moment kur Lodhesh duke qënë Ai " i miri " që të gjith e pordorin sipas interesave te tyte. Lodhesh duke bërë një buzqeshe fallco sa herë që mbetesh keq e duke mbajtur gjithçka përbrënda.. Lodhesh dhe kupton që personi i vetëm në të cilin mund të kesh besim ësht vetëm....... Vetvetjaaa....</span><span style="color:#333333;font-family:Verdana, Arial;"><span style="font-size:11px;"><br /></span></span></li>
</ul>
Timeline
All posts
23.07.2015
kleo wrote Era85
pershendetje era mund te njihemi nese ke deshir ose po nuk pate deshir asgje
23.07.2015 0 likes 1 comments 1 comments
28.04.2015
toniiiiiiii wrote Era85
ku je moj yllll ,.kemi kohe qe nuk kemi folur bashke?
28.04.2015 0 likes 1 comments 1 comments
31.03.2015
gjarpri-1 wrote Era85
Ckemi era. si je. si kalon.
31.03.2015 0 likes 1 comments 1 comments
gjarpri-1 wrote Era85
Ckemi era. si je. si kalon.
31.03.2015 0 likes 1 comments 1 comments
26.02.2015
ximil wrote Era85
nese po fol se ika,
26.02.2015 0 likes 0 comments 0 comments
ximil wrote Era85
era je aty,
26.02.2015 1 likes 0 comments 0 comments
10.09.2014
Era85 added new video Anjeza Shahini - Magnet (Official Video)
03:36
10.09.2014 3 likes 0 comments 0 comments
20.07.2014
Era85 added new video Hysni Alushi - Magjistare
04:30
20.07.2014 0 likes 0 comments 0 comments
14.07.2014
Lentii wrote Era85
qkemii
14.07.2014 1 likes 0 comments 0 comments
20.04.2014
luxhjo wrote Era85
prshhh
20.04.2014 1 likes 0 comments 0 comments
Custom RSS Feeds
Empty