Rregullat e Privatsise
Per te perdorur sherbimin Albalove, ne kerkojme qe ju te jepni emerperdoruesi (nickname), fjalekalimin, e-mail adresen tuaj, moshen dhe gjinine. Ne gjithashtu mbledhim IP adresa tuaja dhe te dhene te lidhur nga browseri juaj, dhe ne i perdorim cookies per te kujtuar kompjuterin tuaj, kur ju rikthehen ne web site. Nese ju vendosni per te permiresuar anetaresimin tuaj Albalove per nje pagese, ne kerkojme emrin tuaj, karte krediti informatat dhe adresen e faturimit ne menyre qe procesit te kryet. Nuk ka informacion tjeter personalisht te identifikueshme eshte e nevojshme per kete faqe interneti, edhe pse profili juaj personal mund te perfshijne informacion shtese ne lidhje me veten, duke perfshire edhe fotografi.

Te gjitha te dhenat personalisht te identifikueshme te mbledhura nga ne eshte perdorur vetem ne lidhje me sherbimet e ofruara nga Albalove, LLC (Kompania me pergjegjesi te kufizuara). Si pjese e sherbimeve tona ne ndonjehere post dhe funksion fotografi nga anetaret tane ne shtyp dhe ne internet, shoqeruar me profilin e anetarit. Albalove nuk shperndane informacionin tuaj personalisht te identifikueshme me ndonje OJQ e pavarur partite e treta per qellime marketingu. Ne mund te ndajne informacionin tuaj me bashkepunetoret tone, te cilat jane te kontrolluara nga kompanite, kontrolluar apo nen kontrollin e perbashket me Albalove, LLC (Kompania me pergjegjesi te kufizuara).

Ne mund te angazhohemi OJQ e pavarur paleve te treta per te ndihmuar me sherbime te lidhura me faqen e internetit, duke perfshire por jo kufizuar ne hosting, marketingu dhe aktivitetet promovuese, mbeshtetje teknike dhe karta krediti sherbimeve te perpunimit. Keto pale te treta jane te detyruar per te mbajtur informata te sigurta dhe konfidenciale dhe duhet te perdorin informacionin vetem ne lidhje me sigurimin e sherbimeve te Albalove, LLC (Kompania me pergjegjesi te kufizuara).

Albalove mund, kohe pas kohe, te komunikoje me ju ne lidhje me sherbimin e konsumatoreve ose per tu informuar ofertave speciale qe ne besojme se ju mund te jeni te interesuar in Ne ate kohe ne do t'ju ofroje nje mundesi per te priren nga jo dhe per te marre informacion te metejshem per kete oferte speciale, ose ofrim te tjera te ngjashme.

Informacioni i mbledhur nga Albalove mund te transferohen ne lidhje me shitjen ose bashkimin e shoqerise, apo nje shitje te konsiderueshme te gjitha asetet, ose ne lidhje me nje falimentimi. Ne gjithashtu mund te shpalosin personalisht te identifikueshme te paleve te treta ne menyre qe te pajtohet me urdherat e gjykates apo me kerkesat nga agjencite e zbatimit te ligjit, per te zbatuar Kushtet e Perdorimi, ose per te mbrojtur te drejtat, prones, sigurine e perdoruesve tone te internetit dhe te tjera te vendit.

Kjo Rregulla Vetesie ishte i fundit ne 24.06.2010. Ne ruajme te drejten per te ndryshuar kete deftese ne cdo kohe, dhe do te postojme cdo ndryshim ne kete deftese sa me shpejt qe ata te hyje ne fuqi ne kete faqe interneti.