Arlinda

Jeta eshte si nje monedhe! Ne njeren ane ndodhet dhimbja dhe ne anen tjeter lumturia. Ti mund te shohesh vetem njeren ane, por mos harro, edhe ana tjeter e ka rradhen e saj

Veprimet
Foto te profilit
Foto Album
2 Foto Sipas Arlinda
3 Foto Sipas Arlinda
4 Foto Sipas Arlinda
Video albumet
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
1 Video Sipas Arlinda
Album Privat
 
 
 
 
 
7 Video Sipas Arlinda
Info te pergjithshme
Full Name
Arlinda Arlinda
Shteti
Macedonia, The Former Yugoslav Republic of
Gjinia
Femer
Mosha
30
Qyteti
Strugë
norma e profilit
68 votes
Pershkrimi

me pelqen muzika shqip

Timeline
Gjith postimet
30.08.2016
ximil shkroi Arlinda
edhe mua shume,
30.08.2016 0 likes 0 comments 0 comments
20.08.2016
Arlinda tani eshte mik me metlika
20.08.2016 5 likes 0 comments 0 comments
19.07.2016
Arlinda të reja të shtuar foto
19.07.2016 3 likes 0 comments 0 comments
04.07.2016
Arlinda ndryshoj avatar
04.07.2016 8 likes 0 comments 0 comments
Arlinda të reja të shtuar foto
04.07.2016 0 likes 0 comments 0 comments
Arlinda të reja të shtuar foto
04.07.2016 0 likes 0 comments 0 comments
03.07.2016
Arlinda ka shtuar video
04:23
03.07.2016 25 likes 1 comments 1 comments
04.09.2015
baby56 shkroi Arlinda
Përshëndetje,
Emri im është Miss Rita, ju lutem
më kontaktoni në email time
bye.)ritaben444@hotmail.com)(ritaben444(AT)hotmail.(com)

Hello,
my name is Miss Rita, please
contact me at my email
bye.)ritaben444@hotmail.com)(ritaben444(AT)hotmail.(com)
04.09.2015 0 likes 0 comments 0 comments
02.08.2015
ledio007 shkroi Arlinda
ckemi kukull
02.08.2015 1 likes 0 comments 0 comments
ledio007 shkroi Arlinda
ckemi kukull
02.08.2015 2 likes 0 comments 0 comments