Shfleto foto nga albumi "Arlinda's photos"
Komente
Radhit pas: 
Për faqe:
 
  • Ende nuk ka komente
Autori Fotove
Arlinda
Jeta eshte si nje monedhe! Ne njeren ane ndodhet dhimbja dhe ne anen tjeter lumturia. Ti mund te shohesh vetem njeren ane, por mos harro, edhe ana tjeter e ka rradhen e saj
_bx_photos_info_album
Vendi
Pa përcaktuar
Data
08.05.2010 (3417 dite me pare)