Veprimet
Foto Album
1 Foto Sipas bastjan
Info te pergjithshme
Full Name
Shteti
Albania
Gjinia
Mashkull
Mosha
45
Qyteti
Vlore
Kërkoj
Femer
norma e profilit
0 votes
Pershkrimi
Bosh
Timeline
Gjith postimet
15.07.2014
lorita28 shkroi bastjan
Hello,
My name is Lorita,I liked your profile and will like us to be in a good contact please email me here for my pictures and for us to talk more, Thanks,, ( loritayak28@gmail.com )

Përshëndetje,
Emri im është Lorita, I liked profilin tuaj dhe do të donte që ne të jemi në një kontakt të mirë ju lutem këtu për fotot e mia dhe për ne për të folur më shumë, Faleminderit,,
( loritayak28@gmail.com )
15.07.2014 0 likes 0 comments 0 comments
03.01.2013
ximil shkroi bastjan
hii
03.01.2013 0 likes 3 comments 3 comments