Shokët anëtarët
Thjesht
Radhit pas: 
Për faqe:
syshi
pershendetje
sonila
hi everyone
muja
vere ebukur ukendaqemmmmmmmmmmmm
amelia123
te gjithe thone se SHPRESA vdes e fundit imagjino ta kete vjerra emrin shpresa sdi te vdesi kurre
ridi
nese kemi dicka qe na bashkon ai eshte komunikimi ndaj tregoni respekt dhe seriozitet albalove ska me mire
altinel
pershendetje
Shoqeria
ximil postua ne Alba_00's muri
01.03.2017 09:45
ximil postua ne ximil's muri
23.02.2017 06:31
ximil postua ne ximil's muri
22.02.2017 09:19
ximil postua ne ximil's muri
07.02.2017 06:17
ximil postua ne ximil's muri
03.02.2017 13:31
ximil postua ne ximil's muri
03.02.2017 13:30
ximil postua ne Alba_00's muri
02.02.2017 13:22
ximil postua ne ximil's muri
02.02.2017 13:16
Alba_00 video u komentuar nga ximil
26.01.2017 09:08
Alba_00 video u votua nga ximil
26.01.2017 09:06
ximil postua ne Alba_00's muri
23.01.2017 10:18
ximil postua ne ximil's muri
23.01.2017 10:16
ximil postua ne ximil's muri
01.11.2016 09:04
ximil postua ne ximil's muri
01.11.2016 09:03
ximil u komentua ne Alba_00's timeline
31.10.2016 10:46
ximil postua ne Alba_00's muri
26.10.2016 08:40
ximil postua ne ximil's muri
19.10.2016 08:45
Profili djal_hastreti eshte redaktuar
14.09.2016 20:00
djal_hastreti postua ne coopermartina's muri
14.09.2016 19:56
djal_hastreti postua ne coopermartina's muri
14.09.2016 19:55
Profili kristo ka pranuar nje kerkese mik nga marios37
03.09.2016 22:37
ximil postua ne Arlinda's muri
30.08.2016 08:39
Arlinda video u komentuar nga ximil
30.08.2016 08:38
ximil postua ne Alba_00's muri
27.07.2016 12:26
ximil postua ne Alba_00's muri
20.07.2016 12:51
04.07.2016 11:29
Profili fiorentino ka pranuar nje kerkese mik nga anxhia
29.06.2016 12:09