Shokët anëtarët
Thjesht
Radhit pas: 
Për faqe:
xhimi
Gezuar vittin 2013!!!!!!!!Fat e mbaresi ne familjet tuaja!!!!!!!!!!!!
CRISTJANX
Nese prej meje mendja s'te hiqet, Nese per mua zemra te digjet, Ateher afrohu dhe me prit pak mua, Se do te vij ngadal qe te them TE DUA
Pajto
Kot Per Sport :D
meti_king
i mire edhe shum i fort nga mbrenda
leoleo
haj
ardian-sula
pershendetje te gjitheve
kristian93
nje dit do e gjej dashurn e vertet,.,.,.
Shoqeria
Alba_00's foto u vlerësua nga ximil
29.03.2016 07:42
Adriana's foto u vlerësua nga jamun
03.01.2016 21:36
Adriana's foto u vlerësua nga jamun
03.01.2016 21:36
Adriana's foto u vlerësua nga jamun
03.01.2016 21:36
edlira's foto u vlerësua nga jamun
03.01.2016 21:28
edlira's foto u vlerësua nga jamun
03.01.2016 21:27
Profili Blerina92 eshte vleresua nga jamun
22.10.2015 10:10
Profili Alba_00 eshte vleresua nga ximil
22.10.2015 07:38
Profili djal_hastreti eshte redaktuar
04.09.2015 16:16
Profili djal_hastreti eshte redaktuar
04.09.2015 16:16
Profili meti33 ka pranuar nje kerkese mik nga leonora
14.06.2015 22:12
Profili Alba_00 eshte vleresua nga ximil
21.04.2015 07:11
Profili Alba_00 eshte vleresua nga ximil
08.04.2015 05:32
Alba_00's foto u vlerësua nga ximil
07.04.2015 07:51
Profili armir ka pranuar nje kerkese mik nga pilarkonde
01.04.2015 21:16
Profili Alba_00 eshte vleresua nga ximil
31.03.2015 09:40
Profili ximil ka pranuar nje kerkese mik nga Alba_00
25.03.2015 09:55
Profili ximil ka pranuar nje kerkese mik nga Alba_00
25.03.2015 09:55
18.03.2015 11:54