Veprimet
Video albumet
 
 
 
 
Info te pergjithshme
Full Name
Shteti
Albania
Gjinia
Mashkull
Mosha
43
Qyteti
dures
Kërkoj
Femer
norma e profilit
9 votes
Pershkrimi
Bosh
Timeline
Gjith postimet
29.06.2016
fiorentino _wall_reposted_text. 
shkroi
Hello Dear,
My name is Martina, i read about you today and i decide to contact you hoping that you will accept my request, I am lovely and cute,Accomodative,caring,Affectionate and very lively,I am of the school of thought that believes in the maxim that says It is good to love and be Loved.Love should be sharing ,True,Honest and caring.I need a some one who posses all this Attributes and Qualities.I have all the Qualities that a man deserves and Craves in a woman.Thanks. Pls contact me through... _wall_see_more my email(coopermartina76@yahoo.co.uk)
29.06.2016 0 likes 0 comments 0 comments
fiorentino tani eshte mik me anxhia
29.06.2016 0 likes 0 comments 0 comments
15.07.2014
lorita28 shkroi fiorentino
Hello,
My name is Lorita,I liked your profile and will like us to be in a good contact please email me here for my pictures and for us to talk more, Thanks,, ( loritayak28@gmail.com )

Përshëndetje,
Emri im është Lorita, I liked profilin tuaj dhe do të donte që ne të jemi në një kontakt të mirë ju lutem këtu për fotot e mia dhe për ne për të folur më shumë, Faleminderit,,
( loritayak28@gmail.com )
15.07.2014 0 likes 0 comments 0 comments
10.01.2014
fiorentino ndryshoj mesazhin e statusit te profilit te tij 
hi
10.01.2014 0 likes 1 comments 1 comments