Veprimet
Foto Album
1 Foto Sipas meti33
Info te pergjithshme
Full Name
Shteti
Albania
Gjinia
Mashkull
Mosha
47
Qyteti
prishtina
Kërkoj
Femer
norma e profilit
0 votes
Pershkrimi
Bosh
Timeline
Gjith postimet
14.06.2015
meti33 tani eshte mik me leonora
14.06.2015 0 likes 0 comments 0 comments
15.07.2014
lorita28 shkroi meti33
Hello,
My name is Lorita,I liked your profile and will like us to be in a good contact please email me here for my pictures and for us to talk more, Thanks,, ( loritayak28@gmail.com )

Përshëndetje,
Emri im është Lorita, I liked profilin tuaj dhe do të donte që ne të jemi në një kontakt të mirë ju lutem këtu për fotot e mia dhe për ne për të folur më shumë, Faleminderit,,
( loritayak28@gmail.com )
15.07.2014 0 likes 0 comments 0 comments
25.08.2013
meti33 shtoi avatar
25.08.2013 0 likes 0 comments 0 comments
meti33 ndryshoj avatar
25.08.2013 0 likes 0 comments 0 comments
meti33 të reja të shtuar foto
25.08.2013 0 likes 0 comments 0 comments
meti33 shtoi avatar
25.08.2013 0 likes 0 comments 0 comments
meti33 ndryshoj avatar
25.08.2013 0 likes 0 comments 0 comments