Allgemeines
Full Name
Era Xixa
Land
Schweiz
Geschlecht
Frau
Stadt
Zürich
Beschreibung
<ul><li><span style="color:#333333;font-family:Verdana, Arial;font-size:11px;">Ësht jeta që të detyron.. Vjen një moment kur Lodhesh duke qënë Ai " i miri " që të gjith e pordorin sipas interesave te tyte. Lodhesh duke bërë një buzqeshe fallco sa herë që mbetesh keq e duke mbajtur gjithçka përbrënda.. Lodhesh dhe kupton që personi i vetëm në të cilin mund të kesh besim ësht vetëm....... Vetvetjaaa....</span><span style="color:#333333;font-family:Verdana, Arial;"><span style="font-size:11px;"><br /></span></span></li>
</ul>
Zusätzliche Informationen
Religion
Muslim
Schulabschluss
Nuk kam
Beziehungsstatus
Offene Beziehung
Hobbies
Aktrimi dhe ësht kthyer në Rolin e vërtet ......
Interessen
Lieblings Webseiten
albalove
Lieblings Musik
kam shum
Lieblings Filme
shum kam sun i them te ter
Lieblings Bücher
Nuk Lexoj se më miren mend