Info te pergjithshme
Full Name
Era Xixa
Shteti
Switzerland
Gjinia
Femer
Qyteti
Zürich
Pershkrimi
<ul><li><span style="color:#333333;font-family:Verdana, Arial;font-size:11px;">Ësht jeta që të detyron.. Vjen një moment kur Lodhesh duke qënë Ai " i miri " që të gjith e pordorin sipas interesave te tyte. Lodhesh duke bërë një buzqeshe fallco sa herë që mbetesh keq e duke mbajtur gjithçka përbrënda.. Lodhesh dhe kupton që personi i vetëm në të cilin mund të kesh besim ësht vetëm....... Vetvetjaaa....</span><span style="color:#333333;font-family:Verdana, Arial;"><span style="font-size:11px;"><br /></span></span></li>
</ul>
Informata shteuese
Feja
Muslim
Arsimi
Nuk kam
Statusi i marrëdhënieve
Ne nje marredhenie e hapur
Hobi
Aktrimi dhe ësht kthyer në Rolin e vërtet ......
Interesat
Faqja e preferuar
albalove
Muzikat e preferuar
kam shum
Filmat e preferuar
shum kam sun i them te ter
Librat të preferuar
Nuk Lexoj se më miren mend