Anëtar
Thjesht
Radhit pas: 
Për faqe:
djal_hastreti
║▌│█│║▌║││█║▌║▌║ © O r i g i n a l Profile
Arlinda
Jeta eshte si nje monedhe! Ne njeren ane ndodhet dhimbja dhe ne anen tjeter lumturia. Ti mund te shohesh vetem njeren ane, por mos harro, edhe ana tjeter e ka rradhen e saj
t0ny123
Mendo një cast
erisa
MOS U MERZIT NESE TE TJERET FLASIN KEQ PER TY,PASI DHE BLETET SULMOJN LULEN ME TE BUKUR.
zagi
Mos u dorezo kurre, sepse kur mendon se gjithcka ka mbaruar, eshte momenti kur gjithcka fillon.
Laii
!!
vilda
E gjith bota më fal lumturi por nuk më mjafton dhe ti e di sepse puthjen tënde ëndërroj dhe vec ty të dashuroj.... e kuptove.. të dua shum
Pajto
Kot Per Sport :D
Browse
Sipas gjinisë
 
Sipas moshës
 
Sipas Shtetit