d

doni

Jetoje cdo cast te jetes si te ishte i fundit

Actions
Profile Photo
Empty
Photo Albums
5 Photos By doni
Video Albums
30 Videos By doni
 
 
 
 
8 Videos By doni
 
 
 
 
 
 
 
 
 
3 Videos By doni
General Info
Full Name
doni
Country
Switzerland
Gender
Man
Age
43
City
Tagelswangen
rate profile
1 votes
Description
Empty
Timeline
All posts
18 days ago
doni added 9 new videos to album Video te Hueja
03:51
02:25
03:10
03:40
11.10.2020 0 likes 0 comments 0 comments
04.09.2015
baby56 wrote doni
Hello,
my name is Miss Rita, please
contact me at my email
bye.)ritaben444@hotmail.com)
04.09.2015 0 likes 0 comments 0 comments
08.09.2014
doni added new blog post

- Jetoje cdo cast te jetes si te ishte i fundit.- Mes reales dhe ireales ka nje dere, dhe ajo dere jemi ne.- Vetem kush nuk e njeh dhimbjen mund te qeshe me ate qe vuan- Nese per te jetuar duhet te perulesh, atehere cohu dhe vdis.- Dyshimet ti krijon lirir
08.09.2014 1 likes 2 comments 2 comments
doni added new blog post

Gjeografia e Femres: - Në moshën prej 18 deri në 20 vjeç femra është si Afrika - e egër, e bukur dhe me shumë zona misterioze dhe te pavizituara.- Midis 21 dhe 30 vjetësh femra është si Amerika - e zhvilluar dhe e hapur, sidomos për të pasurit.- Midis 31 d
08.09.2014 3 likes 0 comments 0 comments
21.04.2014
manu wrote doni
dftfyguhuuhu
21.04.2014 1 likes 0 comments 0 comments
08.10.2013
doni added 2 new videos to album Video te Hueja
03:55
03:17
08.10.2013 0 likes 0 comments 0 comments
18.03.2013
03:57
18.03.2013 1 likes 0 comments 0 comments
27.01.2013
doni added 2 new videos to album Video Shqip
09:10
11:09
27.01.2013 0 likes 0 comments 0 comments
doni added new photo Ne bejme gjithcka
27.01.2013 7 likes 1 comments 1 comments
17.01.2013
doni wrote
Ne bote do te beheshin me pak te keqija,sikur e keqja te mos behej ne emer te se mires.
17.01.2013 0 likes 1 comments 1 comments
Custom RSS Feeds
Empty