d

doni

Jetoje cdo cast te jetes si te ishte i fundit

Veprimet
Foto te profilit
Bosh
Foto Album
2 Foto Sipas doni
5 Foto Sipas doni
Video albumet
21 Video Sipas doni
 
 
 
 
8 Video Sipas doni
 
 
 
 
 
 
 
 
 
3 Video Sipas doni
Info te pergjithshme
Full Name
Shteti
Switzerland
Gjinia
Mashkull
Mosha
42
Qyteti
Tagelswangen
norma e profilit
1 votes
Pershkrimi
Bosh
Timeline
Gjith postimet
04.09.2015
baby56 shkroi doni
Hello,
my name is Miss Rita, please
contact me at my email
bye.)ritaben444@hotmail.com)
04.09.2015 0 likes 0 comments 0 comments
07.12.2014
doni tani eshte mik me fiorentino
07.12.2014 0 likes 0 comments 0 comments
08.09.2014
doni added new blog post

- Jetoje cdo cast te jetes si te ishte i fundit.- Mes reales dhe ireales ka nje dere, dhe ajo dere jemi ne.- Vetem kush nuk e njeh dhimbjen mund te qeshe me ate qe vuan- Nese per te jetuar duhet te perulesh, atehere cohu dhe vdis.- Dyshimet ti krijon lirir
08.09.2014 1 likes 2 comments 2 comments
doni added new blog post

Gjeografia e Femres: - Në moshën prej 18 deri në 20 vjeç femra është si Afrika - e egër, e bukur dhe me shumë zona misterioze dhe te pavizituara.- Midis 21 dhe 30 vjetësh femra është si Amerika - e zhvilluar dhe e hapur, sidomos për të pasurit.- Midis 31 d
08.09.2014 1 likes 0 comments 0 comments
21.04.2014
manu shkroi doni
dftfyguhuuhu
21.04.2014 1 likes 0 comments 0 comments
08.10.2013
doni shtoi 2 video te re te albumi Video te Hueja
03:55
03:17
08.10.2013 0 likes 0 comments 0 comments
18.03.2013
doni ka shtuar video
03:57
18.03.2013 1 likes 0 comments 0 comments
28.01.2013
doni ndryshoj mesazhin e statusit te profilit te tij 
Jetoje cdo cast te jetes si te ishte i fundit
28.01.2013 0 likes 1 comments 1 comments
27.01.2013
doni shtoi 2 video te re te albumi Video Shqip
09:10
11:09
27.01.2013 0 likes 0 comments 0 comments
doni të reja të shtuar foto
27.01.2013 7 likes 1 comments 1 comments