Post view

Gjeografia e Femres dhe e mashkullit

Gjeografia e Femres:

- Në moshën prej 18 deri në 20 vjeç femra është si Afrika - e egër, e bukur dhe me shumë zona misterioze dhe te pavizituara.
- Midis 21 dhe 30 vjetësh femra është si Amerika - e zhvilluar dhe e hapur, sidomos për të pasurit.
- Midis 31 dhe 35 vjetësh femra është si India - sensuale, e qete dhe me plot besim në bukurinë e vet.
- Në moshën prej 36 deri në 40 vjeç femra është si Franca - e shijshme, e pjekur dhe mbetet nji pjesë e botës që vizitohet me kënaqësi.
- Midis 41 dhe 50 vjetësh femra është si Jugosllavia - lufta është humbur, kurse dëmet e së kaluarës kanë lënë gjurmë të thella.
- Midis 51 dhe 60 vjetësh femra është si Rusia - e shkatërruar, pa kontroll dhe nuk i përfill vizitorët.
- Në moshën midis 61 dhe 70 vjetësh femra është si Mongolia - me të kaluar të pasur dhe me fitore shumë të mëdha, por pa ardhmëri.
- Mbas moshës 70 vjeçe femra është si Afganistani - çdokush e di ku është, mirëpo nuk e viziton askush.

Gjeografia e mashkullit:

- Midis 15 dhe 70 vjetësh mashkulli është si Amerika – udhëhiqet nga
një kastravec.

doni 08.09.2014 0 3888
Comments
Order by: 
Per page:
 
  • There are no comments yet
Post info
doni
Jetoje cdo cast te jetes si te ishte i fundit
08.09.2014 (3597 days ago)
Rate
4 votes
Actions
Recommend
Categories
Postime te ndryshme (1 posts)
Thenje Shqip (1 posts)