Tags - thenje

- Jetoje cdo cast te jetes si te ishte i fundit.- Mes reales dhe ireales ka nje dere, dhe ajo dere jemi ne.- Vetem kush nuk e njeh dhimbjen mund te qeshe me ate qe vuan- Nese per te jetuar duhet te perulesh, atehere cohu dhe vdis.- Dyshimet ti krijon lirir
doni 08.09.2014 2 4191
Actions
Overview
doni
Jetoje cdo cast te jetes si te ishte i fundit
Lajme, Poezi, Thenje, Shqip
Categories
Postime te ndryshme (1 posts)
Thenje Shqip (1 posts)