Tags - gjeografia

Gjeografia e Femres: - Në moshën prej 18 deri në 20 vjeç femra është si Afrika - e egër, e bukur dhe me shumë zona misterioze dhe te pavizituara.- Midis 21 dhe 30 vjetësh femra është si Amerika - e zhvilluar dhe e hapur, sidomos për të pasurit.- Midis 31 d
doni 08.09.2014 0 3761
Actions
Overview
doni
Jetoje cdo cast te jetes si te ishte i fundit
Lajme, Poezi, Thenje, Shqip
Categories
Postime te ndryshme (1 posts)
Thenje Shqip (1 posts)