Albalove.com është komuniteti Shqiptar

Outline
04:23
http://www.facebook.com/damarrbesk
03.07.2016
1 komente
17
Timeline
5 dite me pare
ximil commented on a foto
pershendetje,,,,,
5 dite me pare 0 likes 2 comments 2 comments
6 dite me pare
ximil _wall_added_text
pershendetje
6 dite me pare 0 likes 0 comments 0 comments
7 dite me pare
Jek55 shtoi avatar
7 dite me pare 0 likes 0 comments 0 comments
Jek55 ndryshoj avatar
7 dite me pare 0 likes 0 comments 0 comments
13 dite me pare
darjo ndryshoj avatar
13 dite me pare 0 likes 0 comments 0 comments
darjo shtoi avatar
13 dite me pare 0 likes 0 comments 0 comments
16 dite me pare
Denis_ shtoi avatar
09.10.2016 0 likes 0 comments 0 comments
Denis_ ndryshoj avatar
09.10.2016 0 likes 0 comments 0 comments
Denis_ shtoi avatar
09.10.2016 0 likes 0 comments 0 comments
Kredit - Kreditbank - Barkredit
Shoutbox
ximil: pershendetje a,,,,,,,,,
07.07.2016
ediii33: ckm
18.07.2016
ediii33: 🍕
18.07.2016
ximil: pershendetje
27.07.2016
ximil: pershendetje,,
30.08.2016
S-a-r-a: 😀
03.09.2016
kristo: a ka met kush gjall ketu...apo kan vdekur te gjith.. :P
03.09.2016
Bini1: HI
05.09.2016
Bini1: gjith ne gjum
05.09.2016
djal_hastreti: Pershendetje
14.09.2016
amelia555: si ka mundeso qe flen kaq shpejt njerezit
17.09.2016
Era85: Alooooo çkemiiii
25.09.2016
Drilon: Hi
03.10.2016
Drilon: Era aje aty
03.10.2016
ximil: pershendetje
8d me pare
ximil: aloooo
8d me pare
ximil: pershendetje,,
6d me pare
ximil: peershendetje,,,,
5d me pare
Na ndiqni ne Facebook
Kredit Schweiz

Kreditrechner Schweiz kreditrechner-schweiz.ch

Onlinekredit Schweiz onlinekredit-schweiz.ch

Muzik MP3 Kenga Shqip publike
Aktual
Newsletter
Regjistrohu tani në newsletter Alba Love për të marrë lajme, ndryshime, fotot e anëtarëve të lartë të vlerësuarat, reagime dhe këshilla në e-mailin tuaj.