View Video
0 votes
0
1629
Jolanda Dhamo - Nene dhe zot (Official Video)
AlbatradePlus (c)
Comments
Order by: 
Per page:
 
  • There are no comments yet
Author
A_b_i
Esperienca është Mësuesi më i veshtire , Në fillim të bën provimin , Pastaj të shpjegon mësimin..
Video info
Date
06.05.2014 (3589 days ago)
Embed
Actions
Recommend
Videos From This Album
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
1 Videos By A_b_i