Tema të ndryshme
 
Dashurija-Nevoj e njeriut..Fat apo Mallkim ??krijuar nga anaswet 13.06.2015 · Përgjigja e fundit nga elvisi-p 26.07.2015
4 postime
DETAJIkrijuar nga mamamia 11.08.2013 · Përgjigja e fundit nga mamamia 11.08.2013"Nje DETAJ eshte aq i rendesishem sa ne nje moment mund te te ngreje aq lart sa nuk e kis...
1 postime
Dedikuar ty!krijuar nga Hashashmenja 12.02.2013 · Përgjigja e fundit nga Hashashmenja 12.02.2013Po bie shi dhe pikat e shiut rrashqasin ngadale ne xhami...
8 postime
Tema te ndryshmekrijuar nga burrelsja17 06.12.2011 · Përgjigja e fundit nga Hashashmenja 01.11.2012Ju pelqejn tatuazhet?
19 postime
Tema te ndryshmekrijuar nga burrelsja17 06.12.2011 · Përgjigja e fundit nga Hashashmenja 28.10.2012C'fare kuptimi ka nick-name juaj?
7 postime
Tema te ndryshmekrijuar nga Simpatikja17 08.12.2011 · Përgjigja e fundit nga Hashashmenja 27.10.2012Nje puthje per............. Per anetaret e forumit, per ata qe jane te dashuruar, per ata qe jane te vet...
6 postime
Po-Jo-Ndoshta!!krijuar nga Lover 22.12.2010 · Përgjigja e fundit nga Hashashmenja 27.10.2012A do me kishit puth ose do e kishit puth ne takimin e par ? :)
6 postime
Tema te ndryshmekrijuar nga Simpatikja17 09.12.2011 · Përgjigja e fundit nga Hashashmenja 27.10.2012Cili eshte vesi juaj me i keq?
5 postime
Tema te ndryshmekrijuar nga Simpatikja17 09.12.2011 · Përgjigja e fundit nga Hashashmenja 27.10.2012C'fare beni,kur je i trishtuar(i merzitur).
5 postime
Tema te ndryshmekrijuar nga Simpatikja17 08.12.2011 · Përgjigja e fundit nga Hashashmenja 27.10.2012E verteta ne zemer! -Njerezit thone se te humbasesh personin qe do eshte gjeja me e keqe,ne fakt me e keqe se kjo esht...
6 postime
1-10 of 27