Friends
Simple
Order by: 
Per page:
Arlinda
Jeta eshte si nje monedhe! Ne njeren ane ndodhet dhimbja dhe ne anen tjeter lumturia. Ti mund te shohesh vetem njeren ane, por mos harro, edhe ana tjeter e ka rradhen e saj
Era85
Mos qaj nese dikush te ka lenduar......por qesh se ke hequr qafe dike qe s'te ka vleresuar....
kristiana
jetoje jeten ashtu si te vin ..
Simpatikja17
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=UownsMAMypY
kristjana
po mos te kish egzistuar zoti gjdo gje do te ishte e lejuar
Friends Activity
Empty