Info te pergjithshme
Full Name
ELIS FIU FIU
Shteti
Albania
Gjinia
Mashkull
Mosha
36
Qyteti
VLOR
Kërkoj
Femer
Pershkrimi

KA BER NENA CUNCool .. IGJAT  DHE I SHEMTUAR NE MAKSIMUM

Informata shteuese
Gjatësia
1.80
Pesha
85
Të ardhurat
PLOT KA PER TE GJITH
Profesioni
TRAZUS
Feja
BESOJ NE ZOT
Arsimi
TRAZUS ME TE LARTEN
Statusi i marrëdhënieve
I vetem
Hobi
LEKU
Interesat
SKA
Etnika
PELLAZG
Faqja e preferuar
....
Muzikat e preferuar
TE GJITHA
Filmat e preferuar
TOMI DHE XHERI
Librat të preferuar
NJE DIT ME DJALLIN