Posto
Zbrazet
Muri
Gjith postimet
31.03.2018
E_L-I_S shtoi avatar
31.03.2018 0 likes 0 comments 0 comments
E_L-I_S ndryshoj avatar
31.03.2018 0 likes 0 comments 0 comments
29.07.2016
E_L-I_S tani eshte mik me anxhia
29.07.2016 0 likes 0 comments 0 comments
26.08.2015
E_L-I_S tani eshte mik me roberta11
roberta11
single lady
26.08.2015 0 likes 0 comments 0 comments
15.07.2014
lorita28 shkroi E_L-I_S
Hello,
My name is Lorita,I liked your profile and will like us to be in a good contact please email me here for my pictures and for us to talk more, Thanks,, ( loritayak28@gmail.com )

Përshëndetje,
Emri im është Lorita, I liked profilin tuaj dhe do të donte që ne të jemi në një kontakt të mirë ju lutem këtu për fotot e mia dhe për ne për të folur më shumë, Faleminderit,,
( loritayak28@gmail.com )
15.07.2014 0 likes 1 comments 1 comments
30.03.2014
E_L-I_S ka shtuar video
05:18
30.03.2014 0 likes 0 comments 0 comments
02.11.2013
klesaraaaa shkroi E_L-I_S
:(
02.11.2013 0 likes 0 comments 0 comments
23.09.2013
E_L-I_S tani eshte mik me aninja
23.09.2013 0 likes 0 comments 0 comments
22.09.2013
E_L-I_S shtoi avatar
22.09.2013 0 likes 0 comments 0 comments
E_L-I_S ndryshoj avatar
22.09.2013 0 likes 0 comments 0 comments