Barcoleta, Gjëegjëza
 
Matematika e dashurisekrijuar nga ERMALeri 08.05.2012 · Përgjigja e fundit nga Hashashmenja 02.11.2012Burrë i zgjuar + Grua e zgjuar = Romancë--- Burrë i ...
11 postime
Funny jokekrijuar nga hongenrty 20.08.2012 · Përgjigja e fundit nga Hashashmenja 27.10.2012 Ibrahimovic to get the No. 12 top, that is definitely evident through the queen. No actual. 15 loath is not really ap...
5 postime
xiik `. xiikk [ BarcoLeta ]krijuar nga BuuBrreCii 28.12.2010 · Përgjigja e fundit nga Hashashmenja 27.10.2012 Baba luajke...
12 postime
Gallatkrijuar nga Era85 22.09.2012 · Përgjigja e fundit nga Hashashmenja 27.10.2012Nje ...
4 postime
Gallatkrijuar nga Era85 22.09.2012 · Përgjigja e fundit nga Hashashmenja 27.10.2012 Po bisedoja me i shokun tim. Dhe me thot -Ore shum njerez po lidhen nga fb,dhe perfundojn ne mar...
3 postime
Gallatkrijuar nga Era85 22.09.2012 · Përgjigja e fundit nga Hashashmenja 27.10.2012Isha tu prit i shok ne trotuar,vetem kur kalon njana para meje. O goce pse ...
3 postime
vajza nudo ne bar cfare ndodh ?klikoni ketukrijuar nga ERMALeri 02.05.2012 · Përgjigja e fundit nga Hashashmenja 27.10.2012Një vajzë e re hyn ne një lokal komplet nudo....
4 postime
ushtaret ahahahahha ....klikoni per ta lexuar krijuar nga ERMALeri 02.05.2012 · Përgjigja e fundit nga Hashashmenja 27.10.2012Ne nje repart ushtarak eshte mbledhje...
4 postime
dy meshkuj qe kerkojne gruan ,,,,lexojenikrijuar nga ERMALeri 02.05.2012 · Përgjigja e fundit nga Hashashmenja 27.10.2012Dy meshkuj godasin njeri -tjetrin ne ...
2 postime
barcoletakrijuar nga Simpatikja17 08.12.2011 · Përgjigja e fundit nga Hashashmenja 20.10.2012Barcoleta............. Nje dite njerit i kishte humbur dhia,dhe doli ta kerkonte gjithandej e kerkoj,,,e kerkoj......s...
9 postime
1-10 of 13