Politics

Kryeministri Sali Berisha deklaroi sot, se "anëtarësimi në NATO përbën arritjen më madhore të shqiptarëve në fushën e sigurisë dhe lirisë së tyre".Gjatë një konference për shtyp, Kryeministri Berisha përshëndeti 2-vjetorin e anëtarësimit të Shqipërisë në N
Era85 04.04.2011 0 674

Ministri i Jashtëm i Sllovakisë, Mikulas Dzurinda ka deklaruar se vendi i tij për momentin nuk e sheh të arsyeshëm ndryshimin e qëndrimit ndaj cështjes së Kosovës. Megjithatë, Dzurinda ka theksuar se kjo nuk duhet të pengojë perspektivën evropiane të Koso
Era85 23.10.2010 0 699

Athina zyrtare do të duhet shumë shpejt të japë një përgjigje rreth kërkesave të saj për rinegocimin dhe zgjidhjen e marrëveshjes së shefit kontinental me Shqipërinë, që është quajtur në media si marrëveshja e ujërave. E përmendur së fundmi me rastin e viz
Era85 30.09.2010 0 794