Fjale - bloomberg

Thaci ne vecanti pershkruhet si kreu i nje grupi shqiptar te tipit mafioz,  si ‘shefi’ i një rrjeti që filloi veprimet kriminale pas luftës së Kosovës dhe ruajti ndikimin e tij të fuqishëm mbi qeverisjen e vendit që nga ajo kohë”. Dik Marty pretendon se
Era85 15.12.2010 0 817