Pyetje dhe përgjigje
 
Cristjanx :)krijuar nga CRISTJANX 20.01.2013 · Përgjigja e fundit nga CRISTJANX 20.01.2013Cmenidim keni per dashirin virtuale ? a eshte e vertet ajo ???
1 postime
Pyetje pergjigjekrijuar nga burrelsja17 06.12.2011 · Përgjigja e fundit nga Hashashmenja 30.10.2012Ja si eshte loja.Njeri do te bej pyetje ndersa tjetri do te jap pergjigje. Po e nis une e para. Ke vuajtur per ...
6 postime
pershendetje krijuar nga elvisi_p 27.03.2010 · Përgjigja e fundit nga Hashashmenja 27.10.2012deshta vetem te ju pershendes dhe te ju pyes -pse nuk po ben faqja e poezive ketu ne albalove sepse une provova disa here dhe...
10 postime
My friend bought it for me krijuar nga hongenrty 20.08.2012 · Përgjigja e fundit nga Hashashmenja 27.10.2012 Wenger declared that of which Arsenal's 2012 stop by at The japanese definitely the expensive experience Nike Mercuri...
6 postime
1-4 of 4
1