Pyetje Qesharake
 
fat ne fatkeqesikrijuar nga fitim 19.11.2010 · Përgjigja e fundit nga _bx_forum_anonymous 07.02.2013Cka eshte fati ne fatkeqesi? -Te te shkele ambulanca! :D
4 postime
kulmi i pertacitkrijuar nga fitim 18.11.2010 · Përgjigja e fundit nga Hashashmenja 02.11.2012Kush eshte kulmi i pertacit? -Ta marresh gruan shtatzene! :D
7 postime
kulmi i besimitkrijuar nga fitim 18.11.2010 · Përgjigja e fundit nga Hashashmenja 01.11.2012Cili eshte kulmi i besimit? -Te besosh se nena jote eshte e virgjer! :D
7 postime
jevgjitkrijuar nga fitim 19.11.2010 · Përgjigja e fundit nga Hashashmenja 01.11.2012- Perse jevgjit mbajne ere te keqe? - Qe ti kene inat edhe qorrat
7 postime
kanibalikrijuar nga fitim 19.11.2010 · Përgjigja e fundit nga Hashashmenja 31.10.2012Cfare i duket kanibalit nje grua shtatzene? -Kindet veze! :D
5 postime
kulmi i tersitkrijuar nga fitim 18.11.2010 · Përgjigja e fundit nga Hashashmenja 31.10.2012Kush eshte kulmi i tersit? -Ta shtish doren ne nje thes me femra dhe te kapesh nje mashkull! :D
7 postime
kanibalikrijuar nga fitim 19.11.2010 · Përgjigja e fundit nga Hashashmenja 30.10.2012Cfare i duket kanibalit nje njeri qe nxiton? -Fast food! :D
6 postime
dashuria pa fatkrijuar nga fitim 19.11.2010 · Përgjigja e fundit nga Hashashmenja 30.10.2012Cka eshte dashuria pa fat? -Kur breshka dashurohet ne shlem! :D
8 postime
kulmi i humbjeskrijuar nga fitim 19.11.2010 · Përgjigja e fundit nga Hashashmenja 30.10.2012Kush eshte kulmi i humbjes? -Te besh gara me veten dhe te dalesh i dyti! :D
6 postime
Deshira e Miut.krijuar nga Chocolate 04.12.2010 · Përgjigja e fundit nga Hashashmenja 30.10.2012Cka eshte deshira e miut? Te leviz njeriun...siq levizim ne mausin ne kompjuter
9 postime
1-10 of 15