Anëtar
Avancuar
Radhit pas: 
Për faqe:
cancer off
Dukshmeria e kufizuar
ximi
Dukshmeria e kufizuar
capricorn Mos qaj nese dikush te ka lenduar......por qesh se ke hequr qafe dike qe s'te ka vleresuar....
Ësht jeta që të detyron.. Vjen një moment kur Lodhesh duke qënë Ai " i miri " që të gjith e pordorin sipas interesave te tyte. Lod…
aries Me te mire se une? Plot! Me te kqinj se une? Plot! Si une? Asnje!
KA BER NENA CUN .. IGJAT  DHE I SHEMTUAR NE MAKSIMUM
Dukshmeria e kufizuar
aquarius Jeta eshte si nje monedhe! Ne njeren ane ndodhet dhimbja dhe ne anen tjeter lumturia. Ti mund te shohesh vetem njeren ane, por mos harro, edhe ana tjeter e ka rradhen e saj
me pelqen muzika shqip
cancer ║▌│█│║▌║││█║▌║▌║ © O r i g i n a l Profile
E kam veshtir ta pershkruaj veten
Nese te pyet dikush cka esht jeta......thuaj nje udhetim deri te vdekja... nese te pyet dikush cka esht vdekja.....thuaj nje mik qe s'mund te ik nga jeta... Nese te pyet dikush cka esht dashuria....thuaj nje dhurat nga perendia... Nese te pyet dikush cile
Dukshmeria e kufizuar
Browse
Sipas gjinisë
 
Sipas moshës
 
Sipas Shtetit