Fjale - Facebook

Femrat e reja janë duke u bërë gjithnjë e më shumë e varur nga mediat sociale dhe kontrollin mbi rrjetet e tyre sociale, sipas një studimi të ri të lëshuar sot më parë nga Oksigjen Media dhe Lightspeed Kërkimit. Në fakt, më shumë se një e treta e grave të
A_b_i 18.09.2010 1 1474