D

Djalprizreni

Endrroja te te njihja dhe te njoha, endrrova te te doja dhe te dashurova, endrrova te me doje por mbeti vetem enderr :( ,,,

Veprimet
Foto Album
Video albumet
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Info te pergjithshme
Full Name
Naim Likaj
Shteti
Belgium
Gjinia
Mashkull
Mosha
37
Qyteti
Antwerpen
Kërkoj
Femer
norma e profilit
4 votes
Pershkrimi
Dashurija mi gjithqka
Timeline
Gjith postimet
Zbrazet