Shiko Videon
25 votes
0
1107
İNTİZAR & ÖZLEMEDİN Mİ
http://www.facebook.com/damarrbesk
Komente
Radhit pas: 
Për faqe:
 
Autori Videove
Arlinda
Jeta eshte si nje monedhe! Ne njeren ane ndodhet dhimbja dhe ne anen tjeter lumturia. Ti mund te shohesh vetem njeren ane, por mos harro, edhe ana tjeter e ka rradhen e saj
Rekomandoj
Veprimet
Info kryesore për Video
Data
03.07.2016 (1430 dite me pare)
Fut
Video nga ky Album
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
1 Video Sipas Arlinda