Shfleto Video prej albumit "Arlinda's videos"
Komente
Radhit pas: 
Për faqe:
 
Autori Videove
Arlinda
Jeta eshte si nje monedhe! Ne njeren ane ndodhet dhimbja dhe ne anen tjeter lumturia. Ti mund te shohesh vetem njeren ane, por mos harro, edhe ana tjeter e ka rradhen e saj
Album info
Vendi
Pa përcaktuar
Data
08.05.2010 (3330 dite me pare)