Shiko foto
0 votes
0
232
Images
Komente
Radhit pas: 
Për faqe:
 
  • Ende nuk ka komente
Autori Fotove
Arlinda
Jeta eshte si nje monedhe! Ne njeren ane ndodhet dhimbja dhe ne anen tjeter lumturia. Ti mund te shohesh vetem njeren ane, por mos harro, edhe ana tjeter e ka rradhen e saj
Rekomandoj
Veprimet
Info kryesore të foto
Data
04.07.2016 (1081 dite me pare)
Fotot nga ky Album
2 Foto Sipas Arlinda