Shiko foto
0 votes
0
251
Avatar
Avatar
Komente
Radhit pas: 
Për faqe:
 
  • Ende nuk ka komente
Autori Fotove
Arlinda
Jeta eshte si nje monedhe! Ne njeren ane ndodhet dhimbja dhe ne anen tjeter lumturia. Ti mund te shohesh vetem njeren ane, por mos harro, edhe ana tjeter e ka rradhen e saj
Rekomandoj
Veprimet
Info kryesore të foto
Data
19.07.2016 (1066 dite me pare)
Kategoria
Fjale
Fotot nga ky Album
2 Foto Sipas Arlinda