Ndihme
-Si Mund te ndryshoj Avatarin?

 

Paneli i drejtimit => Avatar => Browse => Open => Shto Avatar. Per te ndryshuar Avatarin klikoni me pare = Paneli i drejtimit (Paneli i Drejtimit ka kete simbol ket simbol mund ta shikoni nese jeni te kyqeni ne faqe (kur te jeni ber Login)) me pas klikoni te linku Avatar, ngarko nje foto drejto se si ke deshir te dal Avatari dhe ne fund kliko Shto Avatar. Shiko Video

 

 

-Si mund te ngarkoj, apo te shtoj Video?

 

Per te ngarkuar Video, de ishte me leht per ju nese de fusni Vide nga Youtube, Per te ngarkuar Video klikoni me par te = Video Shqip Albumet e mia (mund te hapni nje album te ri) ose klikoni te Albumi p.sh emrijuaj-s Album kur te hyni te albumi ku deshironi te fusni Video kliko aty ku esht e shkrojtur (Ju keni 0 Video ne kete album. Kliko ketu per te shtuar me shume..) klikoni aty te linku Kliko Ketu per te shtuar me shum. Pastaj Zgjidhni Ngarkimin selekto Fut prej Youtube, kopjo linkun e kenges prej ne Youtube dhe fut te fusha Youtube Video link dhe ne fund Vazhdo. Shiko Ndihmen ne Video

 

 

-Si mund te ngarkoj, apo te shtoj: Kenga Shqip, MP3 Shqip, Kenge Shqip, Muzika Shqip?

 

Per te ngarkuar  MP3 Shqip (Kenga Shqip, Muzika Shqip) duhet ti ngarkoni ne albalove.com. Per te ngarkuar nje kenget klikoni me par = Kenga Shqip Albumet e mia (mund te hapni nje album te ri) ose klikoni te Albumi p.sh emrijuaj-s Files kur te hyni te albumi ku deshironi te ngarkoni Kenga kliko aty ku esht e shkrojtur (Ju keni 0 kenga ne kete album. Kliko ketu per te shtuar me shume..) klikoni aty te linku Kliko Ketu per te shtuar me shum, me pas Zhgjidh Skedarin, ngarko kengen qe deshiron (nuk duhet te beni asgje per derisa kenga ngarkohet, kur kenga te ngarkohet ju del automatikisht per te shenuar info te kenges!). Shiko Ndihmen ne Video.

 

 

-Si mund te Ndrysho Emerpordoruesin tim?

 

Per te ndryshuar Emerpordoruesin klikoni me pare = Profilet (Profilet ka kete simbol ket simbol mund ta shikoni nese jeni te kyqeni ne faqe (kur te jeni ber Login) pastaj te gjeni linkun ne te majt lart te Veprimet kliko te linku Ndrysho, sheno te fusha e blokut Emer-perdoruesi nje Emerperdorues te ri dhe se fundi kliko Ruaj. Shiko Video.

 

 

-Video Chat Shqip. Un dua ti dergoj nje Shokut-Shoqes nje Foto, si mund ta boj kete?

 

Per te derguar nje Foto nje anetari qe keni deshir ju duhet me par te jeni te konektuar me ate anetar ne Video chat. Per te konektuar me nje anetar qe deshironi ju ne Video chat klikoni me par te anetari qe keni deshir ju, e me pas te Veprimet klikoni te Video Chat (anetari qe keni kerkuar ne Video Chat duhet te pranoj Chatin me ju) e me pas kur te jeni konektuar ne Chat me ate anetar klikoni Send File, Browse Zgjidh foton te cilen deshiron ti dergojsh Open (kjo varet nga gjuha e PC-s tuaj p.sh ne Gjermanisht Offnen) Send. antari tjeter duhet ta akceptoj dhe e ruaj ku te doj vet Foton qe ja keni derguar ose qe pranon. (ne nuk marim asnje pergjegjsi nese ajo dosje (e quajtur foto per ju) de jet me ndonje trojan apo virus, per kete ju duhet te keni nje Antivirus te installuar ne PC-n tuaj).

 

 

---.