Forume  ›  Forumi Albalove  ›  Poezi
 
Ditet Shkollore
 
Cito · 31.07.2015 · 0 njerez e pelqejne ·
 
<p style="text-align:center;"><em><strong>Ditet Shkollore.</strong></em></p> <p style="text-align:center;"><em><strong>Ti moj vajz e bukur,</strong></em><br /><em><strong> me faqet si molla</strong></em><br /><em><strong> a po te kujtohet<span class="text_exposed_show"><br /> kur t'prisja te shkolla.</span></strong></em></p> <div class="text_exposed_show"> <p style="text-align:center;"><em><strong>Ta beja me sy </strong></em><br /><em><strong> edhe te afrohesha</strong></em><br /><em><strong> te kapja per dore</strong></em><br /><em><strong> dhe pak u turprohesha,</strong></em></p> <p style="text-align:center;"><em><strong>a po te kujtohet</strong></em><br /><em><strong> kur t'jepja dhurata</strong></em><br /><em><strong> ato dite me benin</strong></em><br /><em><strong> pa gjum tme kaloj nata,</strong></em></p> <p style="text-align:center;"><em><strong>A t'kujtohen ty vajz</strong></em><br /><em><strong> ato dite shkollore</strong></em><br /><em><strong> ishim shum te ri</strong></em><br /><em><strong> te therrisja dashnore,</strong></em></p> <p style="text-align:center;"><em><strong>s'mendonim shum larg</strong></em><br /><em><strong> se i lendojm zemrat</strong></em><br /><em><strong> ne fletoret tona</strong></em><br /><em><strong> i shkruanim emrat,</strong></em></p> <p style="text-align:center;"><em><strong>Tash kaloj shum kohe</strong></em><br /><em><strong> te dy jemi rrite...</strong></em><br /><em><strong> por duhet te bejm be,</strong></em><br /><em><strong> pasha ato dite...</strong></em><br /><em><strong> (((ELI)))</strong></em></p> </div>