Postimet e fundit

MAQEDONI-- Lajmifundit--(INA) Këndimi dhe rreshtimi i ushtarëve të komunitetit shqiptar pranë flamurit kombëtar shqiptarë në një nga kazermat e Armatës së Maqedonisë (ARM) në qytetin e Velesit është vlerësuar si një skandal që ka shkaktuar reagime në media
A_b_i 11.09.2010 0 936