View photo
1 votes
0
773
Avatar
Avatar
Comments
Order by: 
Per page:
 
 •  E_L-I_S: 
   
  RUSHO CA MA KE HAP GOJEN ASHTU DHE GJUHEN MA KE LYER ME BUZ KUQ:p
   
   19.09.2011 
  0 points
   
Author
S-a-r-a
Të gjithë duan të ndryshojnë botën, por askush nuk dëshiron të ndryshojë veten
Photo info
Date
16.09.2011 (4657 days ago)
Category
Actions
Recommend
Photos From This Album