Shikime

Ermela, mbretëresha e Big Brother

“Dëshiroja shumë që të ishte një femër fituese e Big Brother, në mos unë një femër tjetër. Kam luftuar për këtë çmim sepse asgjë e mirë nuk vjen pa luftuar”, u shpreh Ermela pas fitores.

“Nedës i trembesha më shumë në këtë lojë sepse mënyra se si i mendonte dhe perceptonte situatat më dukej ajo e duhura. Frikën e hoqa kur kuptova se realiteti nuk kishte të bëntë me teoritë e saj”, shtoi Ermela.

Pak çaste përpara fitores, iu desh të ndante emocionet e pritjes me Ergysin, ndërkohë që nga loja doli fillimisht Marjeli dhe më pas Ogreni.

Gjatë mbrëmjes së spektaklit, prezantuar nga Arbana Osmani dhe regji të Ergys Lubonjës, finalistëve iu tregua nëpërmjet klipeve rrugëtimi gjatë ditëve të kaluara brenda shtëpisë. Por, nuk munguan edhe surprizat për secilin prej tyre.

Një rrugëtim i gjatë në këtë bashkëjetesë prej 100 ditësh në këtë edicion të Big Brother, me autor Rezart Agën, i shoqëruar edhe me programin Fan Club, me prezantues Eno Popin, ku është diskutuar gjithçka rreth banorëve.

A_b_i 03.04.2011 0 1326
Komente
Radhit pas: 
Për faqe:
 
  • Ende nuk ka komente
Post info
Rekomandoj
Më të votuarat
1 votes
Veprimet
Kategoritë
Lajme Shqip (7 postimet)
Sport (1 postimet)
Tech News (4 postimet)
Tema shoqerore (10 postimet)