Veprimet
Foto Album
Info te pergjithshme
Full Name
Shteti
Senegal
Gjinia
Femer
Mosha
32
Qyteti
dakar
Kërkoj
Mashkull
norma e profilit
9 votes
Pershkrimi
Bosh
Timeline
Gjith postimet
28.04.2015
toniiiiiiii shkroi lorita28
prsh
28.04.2015 1 likes 0 comments 0 comments
11.08.2014
ardi07 shkroi lorita28
ciao bella si ja kaloni
11.08.2014 0 likes 0 comments 0 comments
20.07.2014
lorita28 tani eshte mik me alesiogr
20.07.2014 0 likes 0 comments 0 comments
15.07.2014
lorita28 commented on a foto
Hello,
My name is Lorita,I liked your profile and will like us to be in a good contact please email me here for my pictures and for us to talk more, Thanks,, ( loritayak28@gmail.com )

Përshëndetje,
Emri im është Lorita, I liked profilin tuaj dhe do të donte që ne të jemi në një kontakt të mirë ju lutem këtu për fotot e mia dhe për ne për të folur më shumë, Faleminderit,,
( loritayak28@gmail.com )
Avatar
Avatar
 
15.07.2014 0 likes 1 comments 1 comments
lorita28 shtoi avatar
15.07.2014 0 likes 0 comments 0 comments
lorita28 ndryshoj avatar
15.07.2014 0 likes 0 comments 0 comments
lorita28 shtoi 2 foto te reja tek albumi lorita28's photos
15.07.2014 0 likes 2 comments 2 comments