www.albalove.com
 
albalove,kritkiekrijuar nga burrelsja17 07.12.2011 · Përgjigja e fundit nga Hashashmenja 20.10.2012Pse nuk ka shume tema ketu sic ka ne forume te tjera,poezite jane te bukura dhe me pelqejn.Por duhet qe te krijojme sa me shu...
6 postime
1-1 of 1
1