Teologjia
 
Teologjiakrijuar nga burrelsja17 06.12.2011 · Përgjigja e fundit nga Hashashmenja 27.10.2012Mendjemadhesia............ Mendjemadhesia eshte nje fenomen qe dallohet qarte ne gjete,ne te folur dhe ne menyr...
6 postime
Teologjiakrijuar nga Simpatikja17 09.12.2011 · Përgjigja e fundit nga Hashashmenja 20.10.2012Sinqeriteti dhe Zoti-Udha e vetme. Disa here bejme gjera si sport,per tu tallur.Disa here i bejme sa per shfaqje teatr...
3 postime
1-2 of 2
1