Anëtar
Thjesht
Radhit pas: 
Për faqe:
djal_hastreti
║▌│█│║▌║││█║▌║▌║ © O r i g i n a l Profile
juljani
Nese te pyet dikush cka esht jeta......thuaj nje udhetim deri te vdekja... nese te pyet dikush cka esht vdekja.....thuaj nje mik qe s'mund te ik nga jeta... Nese te pyet dikush cka esht dashuria....thuaj nje dhurat nga perendia... Nese te pyet dikush cile
bufo
mail i imi piero_bufo@libero.it
erisa
MOS U MERZIT NESE TE TJERET FLASIN KEQ PER TY,PASI DHE BLETET SULMOJN LULEN ME TE BUKUR.
armir
xaxaxa chat
ermal-ipapar
eri top sheqeri
Browse
Sipas gjinisë
 
Sipas moshës
 
Sipas Shtetit