Anëtar
Thjesht
Radhit pas: 
Për faqe:
S-a-r-a
Të gjithë duan të ndryshojnë botën, por askush nuk dëshiron të ndryshojë veten
ximil
ximi
Arlinda
Jeta eshte si nje monedhe! Ne njeren ane ndodhet dhimbja dhe ne anen tjeter lumturia. Ti mund te shohesh vetem njeren ane, por mos harro, edhe ana tjeter e ka rradhen e saj
Edi007
Pershendetje
t0ny123
Mendo një cast
ajla17
twinkle twinkle....little star...what a fucking bitch you are :P
Browse
Sipas gjinisë
 
Sipas moshës
 
Sipas Shtetit