Tech News

Ish-shefi i shërbimit të fshehtë të UÇK-së, Kadri Veseli, në një intervistë dhënë portalit gjerman GT, ndër të tjera ka folur edhe për zhvillimet politike në Maqedoni.   Veseli është shprehur për qasjen e Qeverisë së Maqedonisë ndaj shqiptarëve etnik në kë
Era85 07.01.2012 0 570

Fëmijëria e dominuar nga lojërat në kompjuter, televizori dhe rrjetet sociale, po bën që 10-vjeçarët e sotëm të jenë më të pafuqishëm, se bashkëmoshatarët e tyre të viteve ’90. Sipas një studimi të bërë me 300 fëmijë në Essex (Angli), fëmijët e sotëm janë
Era85 24.05.2011 0 746

Drejtori i një liceu amerikan është pushuar nga puna, pasi një prej nxënësve të shkollës së tij u vetevra.Një ditë para tragjesisë, djali i ishte nënshtruar një seance hipnoze të mbajtur nga drejtuesi i shkollës. George Kennedy ishte edhe mësues i liceut N
Era85 24.05.2011 0 801

Të paktën, kjo është ajo që pretendon nëna e të ndjerit, e cila ka vendosur të hapë një çështje gjyqësore kundër ushtrisë. Kjo e fundit, nga ana e saj pretendon se vdekja e rektrutit u shkaktua si pasojë e një infarkti.Glenni u paraqit për t’u rekrutuar në
Era85 27.03.2011 0 759

Këlyshi ka gojën, hundën, sytë, putrat dhe bishtin të ngjashme me një qen, por i ngjan një deleje nga “gëzofi”.“Kur e pashë për herë të parë u tremba sepse kam 20 vjet që mbaj dele dhe nuk kisha parë kurrë një krijesë të tillë. Është diçka midis deles dhe
Era85 27.03.2011 0 747

Ndoshta tensioni i konkurrencës për të mbërritur në finale, apo inate të akumuluara, kanë bërë që java e kaluar në shtëpi dhe mbrëmja e së shtunës, të kenë qenë të mbushura me debate. Të tilla ka patur mes Mirjetës, Ogrenit dhe Nedës. Ndërkohë që Mirjeta n
Era85 27.03.2011 0 728

Ndërsa aksi i planetit tonë ka lëvizur me 16.5 centimetra, duke shtuar shpejtësinë e rrotullimit të tij, por efekti në gjatësinë e ditës është i pallogaritshëm. Të dhënat e gati 1200 stacioneve monitoruese të përmbledhura nga rrjeti GeoNet, tregojnë se lëk
Era85 15.03.2011 0 715

Aktorë të rinj e të tjerë të njohur të skenës shqiptare i janë bashkuar stafit. Personazhe të reja, por edhe të tjera me të cilat publiku është afeksionuar tashmë. Në shënjestër për të bërë humor janë thuajse të gjithë: njerëz të thjeshtë nga qyteti e fsha
Era85 06.03.2011 0 965

Manifestimet kundër regjimit të presidentit Saleh, i cli është në pushtet që prej 32 vitesh, kanë filluar në janar të këtij viti.Departamenti i Shtetit i SHBA-së u ka kërkuar amerikanëve që të evitojnë udhëtimet në Jemen dhe ka ftuar ata që ndodhen në këtë
Era85 06.03.2011 0 832

Në ankandin e realizuar në dhjetor, investuesit i kishin vënë Twitter një vlerë prej 3,7 miliardë.Rrjeti social, bëhet në javët e fundit një prej protagonistëve të revoltave filo-demokratike në botën arabe, numëron më shumë se 175 milionë përdorues.Në këtë
Era85 05.03.2011 0 785