Fjale - në një cep rruge

Në atë moment, ai nuk mund të kishte imagjinuar kurrë se ishte duke blerë një pikturë të mjeshtrit Paul Cezanne, e humbur prej kohësh dhe me një vlerë prej 40 milion eurosh në treg.Siç shpjegoi anglezi, në të vërtetë ai mendonte që pikturën t’a hiqte dhe h
A_b_i 03.04.2011 0 1243