Fjale - jeta virtuale shakterron sistemin nervor tek te rinjte

Duhej të ishin plot energji, por në fakt shpesh lënë pas dore shkollën, "luftojnë gjithë ditën me qepallat që duan të mbyllen dhe rigjallërohen vetëm para Facebook-ut. Këta janë adoleshentët e sotëm, që flenë shumë pak, pothuajse gjithmonë për faj të tekno
A_b_i 25.03.2011 0 1408