Tech News

Shtojca e emëruar Google Cloud Connect for Microsoft Office është zhvilluar nga ekipi i cili ka punuar në kompaninë DocVerse të cilën Google e ka blerë më herët gjatë këtij viti. Softueri u mundëson përdoruesve të Microsoft Office të cilët kanë llogari edh
A_b_i 05.01.2011 0 1091

Ura në formën e shkronjës Y do të jetë e gjatë 50 km, 35 prej të cilave do të jenë mbi det.Ndërtimi do të kushtojë 10.7 miliardë dollarë dhe do të përfundojë në vitin 2015. Ura është projektuar për një jetëgjatësi prej 120 vitesh dhe mund të përballojë pa
A_b_i 11.09.2010 0 833

JERUZALEM- Dorëshkrimi origjinal i plotë i “Teorisë së Përgjithshme të Relativitetit” të Albert Ajnshtajnit, u ekspozua dje për të parën herë për publikun, në një ekspozitë të Akademisë së Shkencave dhe Humanitare të Izraelit.
A_b_i 11.09.2010 0 792

Shkencëtarët nga Infineon Technologies krijuan qelizen më të vogël për flash memorie. Madhësia e qelizës së re është 20 nanometra. Kjo do të lejon zhvillimin e pajisjeve ruajtëse flash me kapacitet prej 320 Gbit. Mendohej që ndërtimi i qelizave me këto për
A_b_i 11.09.2010 0 1282